Intraspecies recyclinG...

är också ett annat uttryck för kannibalism... Sakerna man läser på universitet... Här är det fullt ös. Från det ena till det andra och till det fjärde till det sjutioåttonde på en gång. Men det är trevligt. Förhonningsvis kommer resultaten för alla prov in nästa vecka. Möjligtvis veckan efter det. Jag vill ha dem nu! Och jag vill ha godkänt! Vill inte åka tillbaka i augusti bara för att sitta på prov. Men om det blir så så blir det så. Inte mycket att göra åt den saken nu. Nu ska jag göra lunch och sen är det semenarie och gym. Bara så att ni vet, och har någonting att skriva upp hos intresseklubben.
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
 
York | | En kommentar |

GraduatioN

Förra veckan så gick massor av personer som tog examen omkring på campus. Så himla avundsjuk! Dom såg så himla fina ut i sina kläder och hattar och så såg dom så himla glada ut. Jag vill också! Två och ett halft år kvar. Två och ett halft år. 8 terminer. 80 veckor. Sen är jag klar! Sen får jag också gå omkring i grå klänning och fyrkantig mössa! Längtar! Samtidigt så är jag livrädd för sista året. Hördigörd vad det kommer vara mycket jobb! Mycket kul, men mycket läskigt också! 
 
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
 
York | | Kommentera |

Worst morning eveR

Världens värsta bajsmorgon....Vaknar och gör mig iordning för simningen. Har inga bananer så det blir bara kaffe. Cykeln är fortfarande i verkstaden så jag får till gymmet. Tar dubbelt så lång tid som det brukar. Men ändå, känns helt ok. Kommer fram och blir insläppt och byter om. Plumsar i poolen och efter 25m får jag stanna för fotleden gör ont. Kör lite bara med armar och det funkar ok, sen kommer hostan. Jag vill bli frisk. Det går segt att simma. Sen efter halva uppvärmningen så snäpper simglasögonen... Dom nya som är använda två gånger... Plopp. Går inte att fixa. Frågar efter låneglasögon från receptioonen och får ett par barnglasögon som krossar näsan. Men det är glasögon iallafall. Sen när vi ska köra snabba längder så säger foten nej igen. Det går inte. Då rage-quitar jag och går och byter om... Jävla bajsmorgon!! Usch. Vill sparka  på allt för att få ut ilskan! Men det går ju inte för då får jag mer ont i foten...! Verkligen kokar inuti! Bokade in mig på bodypump och bodybalance så att jag kan explodera ut all frustration första timmen och sen slappna av andra... Förhoppningsvis få hjälper det lite.
 
Skönt att ha en blogg så att jag kan klaga av mig.
 
För övrigt så har jag möblerat om lite i mítt rum. Vilket betyder att jag har flyttat sängen ungefär 1 meter åt höger, är väl typ så mycket man kan variera ett rum på 7kvm. Men det är trevligt med lite ombyte iallafall.
 
Nu ska jag dricka te!
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
York | | 2 kommentarer |
Upp