Glad påsK

Jahapp, glad påsk får man väl önska allesammans därute. Fast det är väl egentligen inte påsk förrens imorgon. Men jag är inte riktigt säker på det så önskar glad påsk till alla nu. Då tycker jag att jag har garderat mig ganska bra mot om det skulle varit igår eller idag eller imorgon eller på måndag som själva påsken är.
 
Spenderat dagen i uppsala med släkten och påsklunch. Alltid kul och mysigt att få träffa släkten! Det är ett bra gäng som vi har!
 
Men nu ska ögonen få slockna. Måste ju vara pigg imorgon. Det är väl då själva påsken är.. Fast den kanske redan varit. Iallafall, lika bra att vara pigg ändå.
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |

Snart sÅ

Snart är det långhelg! Och jag ska inte göra ett skit! Bara dom tre Sen: slappa, sova och spela. Sen ska det väl ätas lite påskgodis också. Men jag ska inte arbeta ett dugg. Har ingenting inplanerat och kommer inte planera in någonting. Hör ni det?! Har inte varit helt ledig en hel dag på hur länge som helst känns det som. Minst två veckor har det gått sen jag hade EN dag ledig. Just precis, så är det. Så nu ska jag njuuuuta av 4 dagars jätteledigt. Sen är det pang på igen. Men det är senare.
 
Jaja, nu ska jag ladda för sista dagen innan vilan imorgon. Har stängning vilket betyder lååång dag. Sista timmen när det är två eller tre barn kvar går alltid väääääldigt långsamt. Och dom sista 10 minutrarna när det bara är ett enda litet barn kvar går ääääännu långsammare! Men hoppas på tidiga hämntningar imorrn så jag kan börja min lååååååånghelg så fort som möjligt!
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
Phuket à la Manda | | En kommentar |

SimtränarE

Det är så jobbigt för mig att vara simtränare. Jag tycker att det är så himla kul och blir så himla upp i varv när jag är i hallen och ser alla duktiga simmare att jag också vill hoppa i! Och sen känner jag att pannan och näsan håller på att explodera.. Nu tycker jag att jag får bli frisk nångång, så att jag kan börja träna! Och simma! Och springa! Nu när jag iallafall kan andas genom näsan 56% av dagen så borde jag bli frisk snart. Hoppas iallafall det. Håll tummarna för mig.
 
Kommer uppdatering inom kort om hur det blir och har blivit med universiteten. Har nämligen hänt ganska mycket där nu. Men mer om det sen. Nu; sova...
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |
Upp