Everybody knows where we're goinG

Ja men då sitter man här idag igen. Och nu är det inte långt kvar till jullovet. Det ska bli gudomligt skönt att få vara ledig och att få vara med familjen igen. Och att få sovmorgon! Imorgon är det vakna 05.00 igen och upp och hoppa för simträning kl 6-7 och sen hem och äta frukost och sen till nursery för att 8.30 gå tillbaka till poolen för att simma med barnen där. Kl 10 är det tillbaka till nursery för två timmars jobb, sen lunch och sen 14.30 är det till poolen för simning i tre timmar igen. Sen kanske jag klämmer in en egen simtur på lunchrasten. Så det blir massa tid vid och i poolen imorgon. Så vätskebrist är det väl svårt för mig att drabbas av. Höhöhö, lame I know.

Och juste. Tror jag har vätskebrist (haha fail jag är, I know!).... Eller saltbrist. Nått är det iallafall för huvudet känns inte helt rätt och det känns som att jag har vatten i öronen konstant. Det kanske inte är en omöjlighet att jag faktiskt har vatten i öronen hela tiden, men ändå. Jäkligt irriterande! Men annars flyter (HAHA) det på som det ska!

Nu ska jag trycka i mig en saltis-tablettus (salt-tablett för dom som inte är lika begåvade i latin som jag är) och glo på One Piece.

Hejsvejs!


SchiZ
Phuket à la Manda | | En kommentar |

Dagens kakA

Dagens kaka går till Peter. Kolla gärna in på hans hemsida, grymt duktig på att lägga upp någonting varje dag. Själv sitter man här med en blogg som man hade tänkt uppdatera varje dag, men nähä så bidde de ju inte riktigt. Höhöhö. Bor i Danmark gör han också. Bara så att ni vet.
SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |

Första advent och grejjeR

Igår mådde jag iiiiinge vidare! Fy bubblan! Vaknade vid 12 och tänkte: nej. Hahaha, så låg kvar i sängen och halvsov hela dagen. Klockan 19.43 vaknade jag till och gick och käkade frukost/lunch/middag. Höhöhö. Men lördagen var grymt kul! Var en jäkla massa australienare ute och eftersom jag tröttnade på white room ganska snabbt satt jag vid barerna utanför och käkade kackerlackor och gräshoppor med massa thailändska tjejer. Haha var sjukt gott! Kom hem först vid 5 på morgonen så kan väl tänka mig att det var ett skäl till att jag var lite trött på söndagen. Jaja, 'nuff said about that.

Så det blev inte särskilt mycket adventsfirande för mig. Får ta igen det nästa vecka. Eller så sparar jag allt sånt tills att la famillia kommer ner. Vi får väl se hur det blir, allt jag vet nu är att pepparkakor, lussebullar och julmust skulle vara ruggigt gott! Men den som väntar på något gott...

Idag var det en helt vanlig dag på nursery. Några barn var galna, några var lite snällare och några var bara konstiga som dom alltid är. Och nu blir det snart simning. Och så kan jag ju meddela att jag är på avsnitt 400 i One Piece. Det är en mycket bra serie måste jag säga. Men jaja, hejsvejs!


SchiZ
Phuket à la Manda | | En kommentar |
Upp