SportloV

Nu när alla andras sportlov börjar, då börjar jag jobba på riktigt. Men jaja, vad gör man inte för lite pengar. Kommer nog inte ångra att jag jobbar så mycket när jag sitter som student pm några månader. Det är mycket kul att tänka på för övrigt. Att jag snart kommer vara i storbritannien och plugga på universitet. Galet måste jag få säga! Är nog dags för en ny design på bloggen så. Och lite mer regelbundna uppdateringar också. Båda dom kommer nog snart ska ni se. Håll bara ut lite till.
 
För övrigt så äger jag sönder alla på skyrim. Bara så att ni vet..! Och så ska jag upp och ta ett otrvligt tidigt tåg imorrn för att hinna till jobbet. Mycket inte kul alls.. Men jag ska väl överleva det också.
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |

MiljonäR

Åh vad det hade varit trevligt att vara miljonär ibland! Det finns så mycket jag vill göra just precis nu i denna sekund! Jag vill till storbritannien och kolla på universitet, jag vill till usa för att hälsa på kusiner, jag vill kunna slippa ta studielån på en miljard och jag vill kunna göra precis det jag vill precis just nu. Men jaja, får jobba ihop lite deg först. Sen ska allt det där hända! Eller iallafalll lite av det. Eller iallafall nästan någonting av det..
 
För övrigt så rullar det på med livet. Jobbar galet mycket. Ibland är det kul, ibland mindre kul. Men det funkar. Kommer nån uppdatering nångång då och då, jobbar så mycket så jag hinner sällan sätta mig när jag kommit hem. Blir bara att packa väskan för dagen efter och sen går jag och lägger mig. Knasigt men det funkar som sagt. 
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |

Ungefär fullt öS

Det där med att jobba är ganska kul faktiskt. Gillar verkligen att vara på förskola. Kul med barn tycker jag! Sen gillar jag att ha två dagar ledigt mitt i veckan också. Rätt bekvämt att chilledilla lite i två dagar och sen jobba för fullt i tre, sen kanske jobba två dagar till. Ganska nice om jag får säga det själv.
 
Sen har det börjat droppa in mail från universiteten jag har sökt i Storbritannien. Hur kul som helst! Håller mig positivt inställd om Bath fortfarande. Dom är nämligen de enda som inte svarat ännu. Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken.. Tycker att jag ser det som ett bra tecken. Men vi får se! Håll tummarna för mig!
 
Sen har det varit arbetsintervju på IKEA. Yttligare en sak att hålla tummarna för..! Var lite intressant med gruppintervju, men kul var det!
 
Jaja, ikväll är det chilledillrill som gäller. Ingenting på planeringen förutom en slapp fredagkväll. Imorrn har jag lite grejs att göra, men annars tror jag att det får bli en ganska lugn dag också. Kanske blir lite simjobb också. Skulle varit kul, var ju längesen nu! Vart ju i måndags tror jag. Hur längesen som helst! Får se om nån ringer imorrn.
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |
Upp