I los simhalloS

Morgonträning är det absolut bästa och absolut värsta som finns! Att gå upp kl 5 för att släpa sig till simhallen är inte det trevligaste man kan göra. Inte ens solen är uppe och kroppen skriker att man är knäpp som ens tänker på att resa sig ur sängen. Sen när man är där, i omklädningsrummet, och hänger av alla kläder är det nära att man vänder och springer hem eller gömmer sig på toaletten för en liten tupplur. Men det värsta är nästan när man går in i simhallen och dom andra ser att man är där... Då vet man att man inte har någon chans att smita undan längre. Då är man rökt.. Då är det bara poolen som gäller.
 
Sen efter simträningen är det det absolut bästa som finns i hela världshistorien! Då är det bara pigghet, glädje och endorfiner som gäller. Då kan man inte fatta att man nästan krashade cykeln med flit för att få ha en ursäkt till att inte dyka upp innan. Då har man bara massa energi och studsar iväg från poolen.
 
 
Nu är jag iallafall i hallen och simmar. Förhoppningsvis var det inte alltför svårt att klättra ur sängen, men om jag känner mig själv så kan jag nästan med all säkerhet säga att det var det..
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
York | | Kommentera |

Sim och juL

Mycket har hänt sen sist! Har varit Doctor Who, simtävling och mycket annat! Att tävla var för övrigt jättekul! Slog mitt pb på båda grenarna jag gjorde, så det var toppen! Nu är jag jättesugen på nästa helg när jag ska tävla igen! Whoop whoop.
 
Nu har alla julmiddagarna dragit igång också. I November. Men ändå. Det funkar. Är simmarna idag, skandinaverna imorgon och lägenheten nästa vecka än så länge. Nästa vecka är det ju inte november längre så det är bra! Lite helgalet att terminen är slut nästa vecka. Känns konstigt!
 
Bild som jag så olagligt snott från UYSWCs twitter på poolen vi simmade i i Leeds.
 
Nu är det julmiddag med simmarna. Hejsvejs!
 
SchiZ
 
York | | Kommentera |

En timmE

Det är så konstigt att på morgonen kan en timme extra i sängen göra sån stor skillnad! Att gå upp 5:15 är ungefär tjugofemtrilliarder jobbigare än att gå upp 6:15.. Konstigt för det är ju inte så stor skillnad att gå och lägga sig 22:15 eller 23:15. Men är ju inte superpigg först och sen en timme senare helt dödstrött. Vad jag tror att jag vill komma fram till är att jag är en slapphäck som inte orkade gå upp och simma imorse kl 6, så det blev spinning kl 7 istället. Och jag måste säga att pigghetsgraden var betudligt högre än när jag går upp för att simma. En timmes skillnad... Knas.
 
Nu är det lite plugg. Hejsvejs!
 
SchiZ
York | | En kommentar |
Upp