Cool caR

Igårkväll blev det Patong. En mycket rolig natt! Idag blir det bara chilledill och lite biologi. Borde kanske skriva klart uppgifterna jag har. Höhö.

Här får ni en tjock enhörning. Bara för att jag känner för det. Mohahaha, de e nice att ha sin egen blogg. Då kan man göra precis vad man vill, typ lägga in massa bilder som inte har någonting med inlägget att göra.

Aja, känner att dom spännande inläggen bara haglar här på bloggen. Höhö, men väfän. Bättre än inget tror jag.

Hejsvejs!


SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |

Singpore 2

Så, här kommer fortsättningen av Singaporeresan.

Måndag eftermiddag
Efter massa skype med pappa blev det en kvällsvandring på Orchard Road. Hann inte med så mycket mer, blev trött och åkte hem och sov.

Tisdag
Singapore National Museum blev det på förmiddagen. Var jättespännande och intressant. Sen blev det Plaza Singapura ungefär hela eftermiddagen. Väldigt chill dag. Dock lyckades jag passa in mina promenader precis när det regnade som värst. Var genomvåt mest hela dagen. Höhö. Fail, men ganska nice ändå. På kvällen drog jag ut med de två tjejerna jag träffat på hostelet. Knasiga tjejor, men asnice! Dock drog jag hem vid två så blev en ganska tidig kväll.

Onsdag
Förmiddagen spenderades på Sentosa Island. Utforskade The Merlion och åkte buss längs stranden. Mycket mysigt. Från Sentosa drog jag till Marina Bay Sands för att se på en Titanic utställning. Wow. Ashäftigt var det! Var klar där sent. Kom ut och klockan var 19.

Torsdag
Dags att åka hem. Äter frukost och packar alla grejer. Tejpar ihop väskan (den var lite trasig höhöhö) och checkar ut. Hoppar på MRT och åker ut till flygplatsen. Lunch och glass för att få tiden att gå, flyget gick inte förens halv sju på kvällen. Iväg mot budget terminalen för incheckning. Genom säkerhetskontroll och sen traska omkring bland några affärer och restauranger tills flyget går. Planet landar sju och jag är tillbaka i Phuket. Rätt skönt får jag säga!

Så det var min resa till Singapore. Bara så att ni vet.

Hejsvejs!


SchiZ
Singapore feb 2012 | | Kommentera |

Home sweet homE

Nu sitter jag hemma på min gamla vanliga plats i mitt rum på skolan. Känns faktiskt ganska bra att komma tillbaka hit efter en vecka i Singapore.

Det kommer en uppdatering med vad som hände sista dagarna där imorrn. Nu ska jag sova. Är trött som attan! Skulle bara visa att jag lever och är tillbaka i Phuket.

Hejsvejs!


SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |
Upp