SkillnadeR

I Sverige snöar det. På Phuket åskar det som om jorden håller på att gå under... Fast det funkar faktiskt ganska okej för mig, då kanske jag får ledigt och kan sitta och pussla med mamma hela eftermiddagen. Fett chill!

Fast det verkar lite som att molnen går runt skolan så då får jag jobba ändå. Men det funkar det me. Fast hade vart rätt skönt att vara ledig också. Men ändå!

Hejsvejs!

SchiZ

Phuket à la Manda | | En kommentar |

But I tumble and I falL

Jag får väl börja med att be om ursäkt för gårdagens lilla psykbryt... Men det bara blev så.

Så. Nu när jag bett om ursäkt kan jag fortsätta med att beskriva dagens psykbryt. För det första så är det nån snorgrävling som sitter och äter upp allt internet här på skolan... Tar ungefär två minuter att ladda google... Men det är kul. Jättehäftigt, verkligen! Så om du läser det här, SLUTA ÄTA INTERNET! Dock är jag tveksam till att hen läser det här, och om det var fallet så skulle jag nog behöva skriva på engelska... Men ändå. Och där kom vi in på en annan psykbrytspunkt. Varför ska min engelska vara så jäkla fattig... Pratar ju det hela dagarna, borde jag inte lära mig hur man pratar som en normal människa... Idiothjärna som inte lär sig grammatik lätt... Låter ju som en groda som precis lärt sig rapa alfabetet när jag snackar... Skärpning Amanda.

Så, där fick ni lite av dagens psykbryt. Fast psykbrytet idag är inte lika stort som igår. Inte än så länge. Är lite piggare idag och började med en och en halv timmes yoga så det är bara psykbryt lite light. A relaxed mind and body always makes things a bit easier. Sen bidde det skjutsa gapstudent kollega till Talang. Det passa otroligt bra att göra det eftersom jag ändå var påväg till Tesco. Bra när saker klickar i planeringen.

Ingen dykning idag. Känns bajssegt. Var taggad på det men nu blir det simtränare istället. Det är också kul, men dykning är roligare! Apkul jue! Jaja, nu blir det plocka iordning i rummet lite.

Hejsvejs!


SchiZ
Phuket à la Manda | | Kommentera |

So far awaY

Visst vill man slå någon när man hör ett intro som ger en gåshud för att det är så tungt och sen när äckelsångaren öppnar käften så låter det som om han hade ett rumphål istället för mun... Gåshuden blir ersatt av obehagskänslor och man slänger sig på strömknappen så att musiken kan sluta spela... Nej vet ni vad... Skaffa bra sångare smarton...

Fast sen finns det ju andra sortens låtar också. Sånna med ett intro som gör att man sträcker sig efter volymknappen för att sänka ljudet men sen efter 15 sekunder drar världens låt igång... När gåshuden kryper upp på en och attakerar en så att man inte ens kan förstå tanken att byta låt... Men sen när man sätter på repeat så får man svaga illamående känslor så fort man hör det lama introt... Lär er skriva bra intron smarton...

Typ sånt humör jag är på nu. Kanske ska sova istället för att göra någonting annat...

Hejsvejs!


SchiZ
Phuket à la Manda | | En kommentar |
Upp