I los simhalloS

Morgonträning är det absolut bästa och absolut värsta som finns! Att gå upp kl 5 för att släpa sig till simhallen är inte det trevligaste man kan göra. Inte ens solen är uppe och kroppen skriker att man är knäpp som ens tänker på att resa sig ur sängen. Sen när man är där, i omklädningsrummet, och hänger av alla kläder är det nära att man vänder och springer hem eller gömmer sig på toaletten för en liten tupplur. Men det värsta är nästan när man går in i simhallen och dom andra ser att man är där... Då vet man att man inte har någon chans att smita undan längre. Då är man rökt.. Då är det bara poolen som gäller.
 
Sen efter simträningen är det det absolut bästa som finns i hela världshistorien! Då är det bara pigghet, glädje och endorfiner som gäller. Då kan man inte fatta att man nästan krashade cykeln med flit för att få ha en ursäkt till att inte dyka upp innan. Då har man bara massa energi och studsar iväg från poolen.
 
 
Nu är jag iallafall i hallen och simmar. Förhoppningsvis var det inte alltför svårt att klättra ur sängen, men om jag känner mig själv så kan jag nästan med all säkerhet säga att det var det..
 
Hejsvejs!
 
SchiZ
York | | Kommentera |
Upp